Ce este un advertorial si cum te ajuta sa-ti cresti afacerea


Ce este un advertorial si cum te ajuta sa-ti cresti afacerea

Un advertorial poate fi una dintre modalitatile cheie pentru a-ti creste afacerea si respectiv, vizibilitatea, in mediul offline si mai ales, in cel online.

Un advertorial este de fapt un articol prin intermediul caruia faci reclama la o serie de produse sau servicii. In cele din urma, continutul unic de altfel, este postat pe unul sau mai multe site-uri, in speranta ca toti cei care vor vedea acel material vor fi atrasi de catre subiect sau de catre recomandarea la care se face referire.

Prin intermediul unui advertorial poti face cunostinta cu publicul tinta, dar si cu potentialii clienti, astfel incat toata aceasta forma de reclama sa se constientizeze prin obtinerea unor venituri.

De altfel, advertorialele sunt una dintre cele mai cautate forme de reclama in mediul online, care de multe ori se bucura si de succes. La baza unui advertorial se afla bineinteles o structura cheie, o abordare unica si inedita care poate captiva fie prin continutul informativ, fie printr-o serie de beneficii cheie mentionate si transpuse in centrul atentiei. 

Ce beneficii poti obtine prin intermediul unui advertorial si cum te ajuta sa-ti cresti afacerea

1. Promovarea extinsa

Prin intermediul unui advertorial te poti promova asa cum nu ai crezut vreodata! Bineinteles, cu cat vei investi mai mult intr-o campanie de advertoriale si cu cat vei face asta mai des, cu atat sansele de a-ti creste vizibilitatea vor fi mai mari. Poti apela la serviciile unei agentii seo sau iti poti crea propriile advertoriale. Vezi iBox pentru Agentii SEO si ce beneficii poate aduce o colaborare in vederea imbunatatirii strategiei de optimizare a afacerii tale.

2. Creste numarul de vanzari

Nu este o regula certa ca in urma unui advertorial sau a mai multe vei obtine garantat un numar nou de clienti. Insa sansele de a se intampla asta vor fi mult mai mari spre deosebire de momentele in care astepti ca totul sa se intample de la sine.

3. Credibilitatea

Spre deosebire de reclamele obisnuite in care modul de prezentare este destul de evident si nu evidentiaza beneficiile unor servicii s-au produse, advertorialele sunt bine gandite si au la baza o poveste interesanta, bine conturata, lucrate dintr-o perspectiva care “prinde” la public. Ori acest aspect este unul dintre cele mai importante lucruri care vizeaza eficacitatea unui advertorial.

4. Costurile

Desi uneori pot parea mari, in esenta costurile pentru un advertorial ce poate produse in timp lung o serie de venituri, sunt mult mai mici fata de reclamele la televizor sau in presa scrisa. Poti obtine vizibilitate si venituri de pe urma unui advertorial la o valoare de zeci de ori mai mare, si cu costuri inzecit mai reduse.

Avand in vedere toate beneficiile pe care le aduc campaniile de advertoriale , merita sa te promovezi astfel in mediul online. Devii mai vizibil pe internet si atragi clienti. Daca iti doresti acest lucru, vino pe www.ibox.ro si incearca sa folosesti de azi tool-ul pentru cresterea seo. Postezi articole pe diferite publicatii, alegi content writeri cu care sa lucrezi, plasezi strategic linkuri pe diferite site-uri si bloguri. Cu ibox.ro este usor sa-ti conturezi o strategie castigatoare de promovare pe internet. Ce continut vrei sa promovezi pentru afacerea ta? Indiferent de raspuns, te asteptam cu solutii pe ibox.ro. Te poti inscrie accesand urmatorul link: https://ibox.ro/client/account/login#boxCardRegister