Ce avantaje ai daca esti freelancer si scrii articole in Romania?


Ce avantaje ai daca esti freelancer si scrii articole in Romania?

Probabil ati tot auzit, in special in mediul online, ca vehicula ideea sau meseria de a fi freelancer. Dar cate persoane stiu ce inseamna acest lucru si ce presupune?

A fi freelancer nu e o misiune complicata si deseori nu ai nevoie nici de diplome, facultati sau studii superioare de specialitate. E drept ca exista si cursuri de specialitate care sa te invete ce este SEO si cateva tehnici prin care poti ajunge sa devii un freelancer de top. Insa este o “meserie” ce se poate invata pe parcurs prin multa practica si care poate fi practicata de toti cei cu vocatie. De ce doar de cei cu vocatie? Pentru ca nu oricine e nascut ca sa fie freelancer, la fel cum nu oricine ar putea fi medic, constructor sau vanzator.

Un freelancer este o persoana care tehnoredacteaza materiale scrise si care pune in evidenta o serie de informatii sau promoveaza un material informativ cu sau despre o serie de servicii si produse. Prin intermediul acestor freelanceri firmele isi pot consolida o baza de promovare proprie, prin intermediul caruia sa-si vanda produsele si serviciile. De altfel, tot mai multe companii si persoane sunt in cautarea unor freelanceri care sa le poata fi la dispozitie si care sa le ofere un continut bine optimizat. Vezi iBox pentru Publisheri si Influenceri.

Ce avantaje ai daca esti freelancer si scrii articole in Romania

Freelancerii sunt tot mai cautati in Romania, dat fiind mediul online luat cu asalt. Iar beneficiile pot fi pe masura.Ca freelancer iti poti alege tu insuti persoanele cu care doresti sa lucrezi si proiectele. De altfel iti poti face propriul program, alegandu-ti gand doresti sa iei o pauza de relaxare si cand este timpul sa te pui in fata calculatorului si sa faci materialele solicitate.

Pentru un freelancer care ajunge sa-si faca o reputatie si reuseste sa se afirme prin continutul sau, veniturile pot fi mai mari decat cele ale unui angajat intr-o fabrica, intr-un magazin, chiar si pana la 2-3 ori mai mare. Bineinteles, acest lucru impune cunoastere, practica si seriozitate, completate de dorinta de a invata si de a face deseori chiar si unele compromisuri.

De altfel, ca freelancer poti lucra si de oriunde. Fie ca doresti sa iesi la un picnic dar ai de finalizat un articol, fie ca-ti doresti sa mergi in vizita la rude, te poti retrage oriunde si oricand pentru a-ti face treaba. Este o meserie care de altfel poate fi practicata concomitent cu alte job-uri, pentru un venit suplimentar. 

Munca de acasa, ca si content writeri, este foarte cautata in Romania.  Daca iti place sa scrii, esti serios si perseverent, poti ajunge sa faci din asta un job cu normal full time. In plus, poti sa calatoresti mult, pentru ca lucrezi practic de oriunde. Vrei sa te dezvolti ca si freelancer sau scriitor de continut in Romania? Vino pe ibox - cea mai noua platforma unde te poti inregistra ca si content writeri accesand acest link - iBox pentru Content Writeri. Primesti proiecte usor si scrii despre o multime de lucruri interesante. Ai dreptul sa refuzi anumite subiecte, primesti banii direct in cont si primesti review-uri din partea colaboratorilor. Profita de preturile avantajoase de pe ibox.ro - inscrie-te gratuit aici: https://ibox.ro/client/account/login#boxCardRegister .