Cum sa castigi bani daca ai un blog in Romania


Cum sa castigi bani daca ai un blog in Romania

Cu siguranta sunteti fascinati de fiecare data cand auziti sau vedeti bloggeri avand diferite beneficii si v-ati dori cel putin odata sa ajungeti sa aveti castiguri la fel de “uriase”. De altfel, transformarea blogging-ului intr-o adevarata afacere este posibila doar prin multa implicare si prin multe investitii, dar si prin perseverenta. Nu vei reusi sa castigi bani dintr-un blog daca ai o audienta mica, la fel cum ai toate sansele ca castigurile sa nu se arate niciodata daca nu investesti intr-un continut de calitate.

Astazi iti voi spune care sunt secretele si cum poti castiga bani din blog chiar si in Romania, in proportii mai mici sau mai mari. Castiga Bani cu iBox accesand acest link.

Cum sa castigi bani daca ai un blog in Romania

Majoritatea companiilor aleg sa se promoveze prin intermediul bloggerilor, insa nu oricum, ci prin intermediul celor cu autoritate. Astfel, pe langa blogul propriu e necesar sa scrii constant, cat mai bine si sa oferi materiale de calitate. Ulterior, ca continutul tau sa devina cat mai vizibil, trebuie impartasit cu ajutorul retelelor sociale. Pentru ca toata treaba sa fie un real succes trebuie sa:

•    Te implici sa cauti informatii relevante despre cum se scrie un articol, care sunt cele mai noi trenduri, tips-uri de fotografie etc.

•    Acorzi timp realizarii de articole, fotografii, editarilor;

•    Investesti in decoratiuni, modalitati de deplasare, aparatura etc. astfel incat sa poti creea acel continut atractiv care sa te ajute la cresterea comunitatii.

Si da, poti apela si la multe concursuri generoase (evident din banii tai proprii, caci nimeni n-o sa te sponsorizeze la inceput de drum) sau sa-ti cumperi urmaritor, fie sa achizitionezi promovare platita. Niciuna dintre aceste metode totusi nu-ti va aduce foarte multe beneficii. Companiile sunt interesate de conturi cu interactiune, nu de interactiune exclusiva la concursuri sau de un cont cu zeci de mii de followeri si nicio activitate, fie de conturi cu un profil curat, muncit, dedicat.

Astfel, inainte sa castigi, trebuie sa investesti!

Pe parcurs poti ajunge sa devii cunoscut si sa-ti fie solicitate sa scrii articole de tip reclama sau poti gasi pe grupuri dedicate de bloggeri, publisheri si influenceri, astfel de reprezentati ai unor firme.

Exista companii care ofera atat produse in schimbul unei recenzii, cat si bani pentru articole si postari in Social Media.

O alta modalitate prin care poti scoate bani din blog este prin inscrierea la campanii. Exista competitii dedicate bloggerilor care realizeaa concursuri de scriere in urma carora puteti obtine castiguri.

De altfel, va mai puteti inscrie pe platformele de tip afiliere si sa postati link-uri catre diferite produse sau bannere (reclame). Pentru acest lucru puteti primi o rasplata dedicata sau un comision pentru fiecare click/achizitie.

Sunt foarte putine persoane care castiga sume exorbitante din blogging, insa poti obtine venituri in functie de cat esti de popular, de continut si de creativ, astfel incat sa-ti poti permite cateva esentiale sau placeri ale vietii.

Vrei sa castigi bani cu un blog in Romania? Hai pe ibox.ro, inregistreaza-ti site-ul si multe firme te pot contacta pentru a publica articole sau advertoriale pe site-ul tau. Aici gasesti o prezentare care te poate ajuta sati dezvolti afacerea si asa vei castiga bani mai usor.

Acceseaza https://ibox.ro/client/account/login#boxCardRegister si inscrie-te gratuit!